Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor gevelrenovatie, gevelreiniging, voegen of scheurherstel in de buurt van Zundert? Voegbedrijf Finishing Touch is u graag van dienst!

Finishing Touch is gecertificeerd restauratievoeger en aangesloten bij de stichting Voeggarant. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden aan de gevel van uw woonhuis of pand. Van scheurherstel tot aan ambachtelijk voegwerk als een knipvoeg of snijvoeg. Van nieuwbouw-woningen tot aan monumentale oude panden.

voegbedrijf-zundert_gevelrestauratie_gevelrenovatie_scheurherstel_knipvoeg-snijvoeg

Zundert Gevelrestauratie - Voegbedrijf - Voegersbedrijf - ScheurherstelWilt u de gevel van uw woning in de regio Zundert professioneel laten restaureren of renoveren? Voegersbedrijf Finishing Touch helpt u graag met de complete gevelrenovatie. Van scheurherstel tot gevelreiniging. Van een ambachtelijke knipvoeg of snijvoeg met kalkmortel tot een platvol doorgestreken voeg. Wij bekijken graag de situatie met u om tot een passende oplossing te komen. het zetten van een ‘proefstuk’ behoort tot de mogelijkheden!

Contact

Onze werkzaamheden

De gevel van uw woning of pand in Zundert is beeldbepalend voor het aangezicht. Vervuiling verkort de levensduur van de gevel en het voegwerk. Dit resulteert in een minder isolerende werking. Is uw gevel toe aan een flinke opknapbeurt? Gevelrenovatie is de oplossing voor gevels die er slecht aan toe zijn.

Door gevelrenovatie toe te passen maken wij iedere gevel weer als nieuw. De technieken die wij voor de gevelrenovatie en gevelrestauratie toepassen lichten wij toe op de pagina over gevelrenovatie. Meestal passen we een combinatie van deze technieken toe, zodat de gevel technisch én optisch er weer jaren tegenaan kan.

Gevelrenovatie Hasseltstraat Tilburg - Gevelreiniging, scheurherstel en knipvoeg

Is uw woning in Zundert toe aan vervanging van het voegwerk? Voegersbedrijf Finishing Touch is gecertificeerd restauratievoeger. Wij zijn opgeleid om het voegwerk van gevels op een professionele wijze te renoveren of restaureren. Graag bekijken wij samen met u welke voegsoort en welk materiaal het best geschikt is voor uw woning of pand. Heeft u een vraag over voegsoorten of materialen? Neem beslist even contact met ons op.

Omdat het soms lastig kan zijn om u voor te stellen hoe de gevel er met een nieuwe voeg uit komt te zien behoort het zetten van een proefstuk op uw gevel tot de mogelijkheden!

voegwerk-voegen-snijvoeg-monument2-2

Ergert u zich aan de aanslag op de muur van uw woning in ZundertGevelreiniging wordt steeds vaker toegepast als onderhouden van gebouwen. Het gaat hier dan om atmosferische- en organische vervuiling. Algen en mossen houden vocht vast en hierdoor nestelen deze zich steeds vaster en dieper in de poriën van het metselwerk. Bij vorst zal dit vocht bevriezen en hierdoor zal er vorstschade ontstaan. Door uw gevel frequent te onderhouden kunnen er veel kosten bespaard worden. Maar ook de atmosferische vervuiling verwijderen is belangrijk omdat dit het begin is van de hierboven genoemde vervuiling. Met alle gevolgen van dien.

Wij voeren verschillende typen gevelreiniging uit, ook in Zundert. Op onze pagina over gevelreiniging lichten wij deze nader toe. Heeft u een vraag over gevelreiniging? Neem dan beslist even contact met ons op.

gevelreiniging-finishing-touch_jurgen-pijpers

Heeft u te maken met verzakking of funderingsproblemen in Zundert, en resulteert dit in scheuren in de muur? Als er een scheur ontstaat in een gemetselde muur, neemt de spanning in het metselwerk af. Het is van groot belang om zo snel mogelijk de oorzaak van de scheuren te analyseren. Op basis van deze informatie kan een herstelplan opgesteld worden en voeren wij scheurherstel uit. Voegersbedrijf Finishing Touch is een door Thor Helical gecertificeerd scheurherstelbedrijf.

scheurhestel_thor-helical_wokkels-scheuren-600x271
Thor Helical Scheurherstel - Vernieuwing Erkend Installateur Scheurherstel
scheur-in-de-muur_scheurherstel_woudse-tol_voegbedrijf-finishing-touch-5