Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Scheur in de gevel van uw buitenmuur? Als er een scheur ontstaat in een gemetselde muur, neemt de spanning in het metselwerk af. Wanneer u scheuren in uw gevel heeft, is het dus van groot belang om zo snel mogelijk de oorzaak van de scheuren te analyseren, zodat we het scheurherstel van uw gevel kunnen uitvoeren. Op basis van deze informatie kan er vervolgens een scheurherstel-plan opgesteld worden. Bij voegersbedrijf Finishing Touch begrijpen we hoe belangrijk dit is, en daarom staan we klaar om u te helpen! Als een door Thor Helical gecertificeerd bedrijf zijn wij gespecialiseerd in scheurherstel.

scheurhestel_thor-helical_wokkels-scheuren-600x271

Scheurherstel van uw gevel

Het laten herstellen van scheuren in uw gevel heeft veel voordelen. Dankzij onze professionele aanpak kunnen we de bestaande stenen laten zitten, waardoor sloopwerk niet nodig is. Als stenen in het metselwerk beschadigd zijn, dan worden deze met restauratiemortel gerepareerd in de juiste kleur. Dit zorgt ervoor dat het scheurherstel van uw gevel nauwelijks zichtbaar is. Met deze methode van scheurherstel lijkt uw gevel weer zo goed als nieuw.

Heeft u scheuren in uw gevel en wilt u deze laten herstellen? Finishing Touch kan u helpen met de reparatie van de scheur(en) in uw gevel. Op deze pagina geven we een korte toelichting op scheurherstel en wat wij daarin kunnen betekenen. Heeft u een vraag over de reparatie van scheuren in de buitenmuur en gevels of wilt u de scheuren in de buitenmuur en gevels laten herstellen? Neem beslist even contact met ons op voor professioneel scheurherstel.

Scheurherstel in beeld

Thor Helical Scheurherstel - Vernieuwing Erkend Installateur Scheurherstel

Stappenplan Scheurherstel

Bij scheurherstel van uw gevel is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Naast het herstellen van scheuren wordt ook de druk in de gevel opnieuw verdeeld. Het is tevens mogelijk om met het Thor Helical systeem lateien boven kozijnen en deuren te verstevigen.

Ons stappenplan voor scheurherstel:

 

  1. Analyseren situatie en oorzaak
  2. Opstellen scheurherstel-plan
  3. Uitfrezen van de voegen en uitspuiten
  4. Inspuiten van krimpvrije twee-componentenmortel
  5. Inbrengen van Thor Helical scheurherstel wokkels
  6. Afstrijken van de mortel
  7. Zetten van een nieuwe voeg

Scheurherstel projecten

Jurgen Pijpers - Interview Goirles BelangWilt u scheuren in de gevel professioneel laten herstellen? Voegersbedrijf Finishing Touch is een door Thor Helical erkend bedrijf gespecialiseerd in scheurherstel. Wij bekijken graag de situatie met u om tot een passende oplossing te komen en de scheuren in uw gevel te herstellen en repareren. Voor deskundig scheurherstel van uw gevel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact