Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Projectomschrijving

Als onderdeel van het project “Oude Ambachten in het Vizier” hebben wij samen met onze collega’s van de Stichting Voeggarant de complete gevelrestauratie verzorgd van een gemeentelijk monument aan de Oude Bredaseweg 10 in het oude centrum van Etten-Leur. Het pand bestaande uit een voorhuis met veel siermetselwerk, een voormalig pakhuis aan de achterzijde en een oude smederij, verkeerde in bijzonder slechte staat. Bij dit restauratieproject met de werktitel Monument076 hebben we alle mogelijke werkzaamheden die komen kijken bij gevelrestauratie toegepast:

Voor het voegwerk en de restauratiewerkzaamheden aan het metselwerk is gebruik gemaakt van kalkmortel van Strikolith. Er is geen korrel cement gebruikt. Het restauratieproject is uitvoerig in beeld gebracht. Meer over dit project kun je lezen op de website Monument076 en de Facebookpagina. In het fotoalbum zijn meer dan 2.800 foto’s te bewonderen van het restauratieproject. Wij tonen op deze pagina een kleine selectie.

De foto’s op deze pagina zijn een selectie van alle werkzaamheden die in het project zijn uitgevoerd. Door Voegersbedrijf Finishing Touch én de andere deelnemers van Stichting Voeggarant. Bekijk hier een overzicht van de betrokken deelnemers.

Heeft dit project u enthousiast gemaakt? Wij komen graag in contact met u om de mogelijkheden voor úw pand te bespreken. Een vrijblijvende afspraak, offerte en indien gewenst een proefstuk behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Contact