Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

De gevel van een woning of pand is bepalend voor het aangezicht. Vervuiling verkort de levensduur van de gevel en het voegwerk. Dit resulteert in een minder isolerende werking. Is uw gevel toe aan een flinke opknapbeurt? Gevelrenovatie is de oplossing voor gevels die er slecht aan toe zijn.

Door renovatie van uw gevel door ons voegbedrijf wordt uw gevel weer als nieuw. Er zijn allerlei mogelijkheden om uw gevel te renoveren. De technieken die wij voor gevelrenovatie en gevelrestauratie gebruiken worden hieronder opgesomd. Meestal passen we een combinatie van onderstaande technieken toe, zodat de gevel er technisch én optisch weer jaren tegenaan kan.

Kosten van een gevelrenovatie

Wij voeren al complete gevelrenovaties uit voor maar € 40,00 per m2. De voorwaarden voor deze speciale actie zijn hier omschreven. De exacte prijzen van gevelrenovaties zijn uiteraard afhankelijk van de staat van het huidige voegwerk/metselwerk, de omvang van het project, de gewenste voegsoort, hoe goed de gevels te bereiken zijn en het materiaal. Bent u benieuwd naar de kosten die komen kijken bij het renoveren van uw gevel, of wilt u meer informatie over de kosten van een gevelrenovatie per m2? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Hierin zullen wij u een indicatie geven wat de gevelrenovatie zal kosten.

Technieken bij een gevelrenovatie

Er zijn allerlei mogelijkheden om uw gevel te renoveren. De technieken die toegepast kunnen worden tijdens een gevelrenovatie zijn:

finishing-voegwerken_jurgen-pijpers_restauratievoeger
Gevel voegen
Gevelrenovatie Hasseltstraat Tilburg - Gevelreiniging, scheurherstel en knipvoeg

Gevelrenovatie projecten

Jurgen Pijpers - Interview Goirles BelangWilt u uw gevel professioneel laten renoveren? Neem dan zeker contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een gevelrenovatie met u om tot de beste oplossing voor de gevel van uw huis of pand te komen. Een vrijblijvende offerte met een passende prijs voor de gevelrenovatie en indien gewenst een ‘proefstuk’ behoort uiteraard tot de mogelijkheden!

Contact

Contactformulier