Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

De gevel van een woning of pand is beeldbepalend voor het aangezicht. Vervuiling verkort de levensduur van de gevel en het voegwerk. Dit resulteert in een minder isolerende werking. Is uw gevel toe aan een flinke opknapbeurt? Gevelrenovatie is de oplossing voor gevels die er slecht aan toe zijn.

Door gevelrenovatie toe te passen maken wij iedere gevel weer als nieuw. De technieken die wij voor de gevelrenovatie en gevelrestauratie gebruiken worden hieronder opgesomd. Meestal passen we een combinatie van onderstaande technieken toe, zodat de gevel technisch én optisch er weer jaren tegenaan kan.

Complete gevelrenovatie vanaf € 40,00

Wij voeren al complete gevelrenovaties uit voor maar € 40,00 per m2. De voorwaarden voor deze speciale actie zijn hier omschreven. Uiteraard is dit afhankelijk van de staat van het huidige voegwerk/metselwerk, de omvang van het project, de gewenste voegsoort, hoe goed de gevels te bereiken zijn en het materiaal. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de renovatie van uw gevel? Neem dan beslist even contact met ons op.

Gevelrenovatie werkzaamheden

De technieken die toegepast kunnen worden tijdens gevelrenovatie:

finishing-voegwerken_jurgen-pijpers_restauratievoeger
voegwerk-voegen-snijvoeg-monument2-2
Gevelrenovatie Hasseltstraat Tilburg - Gevelreiniging, scheurherstel en knipvoeg

Gevelrenovatie projecten

Jurgen Pijpers - Interview Goirles BelangWilt u uw gevel professioneel laten renoveren? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om tot de beste oplossing voor de gevel van uw huis of pand te komen. Een vrijblijvende offerte en indien gewenst een ‘proefstuk’ behoord tot de mogelijkheden!

Contact

Contactformulier