Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Het voegwerk van een woning, gevel of muur bepaald voor een groot deel het aanzicht ervan. En maakt metselwerk helemaal af. Bijna 20% van een muur of gevel bestaat uit voegwerk. Door jaren van weersinvloeden en overige vervuiling wordt het voegwerk aangetast. Delen van de voegen laten los of worden zo poreus dat er vochtproblemen ontstaan.

Slecht voegwerk kan vochtproblemen in de gevel veroorzaken met als gevolg dat er vochtdoorslag en vorstschade of schimmel in huis kan ontstaan. Vaak is het daarom noodzakelijk om bestaande voegwerk te vervangen. Het uithakken en/of -slijpen van voegwerk wordt veelal uitgevoerd in combinatie met gevelreiniging en hydrofoberen.

voegen-verwijderen-1

Stofvrij uithakken van voegen

Finishing Touch  is gespecialiseerd in het uithakken en/of -slijpen van voegwerk. Met professionele machines wordt het oude voegwerk verwijderd zonder de stenen of metselwerk te beschadigen. Na het verwijderen van het oude voegwerk zal de gevel onder hoge druk worden afgespoten om een stofvrij en schone hechting voor de nieuwe voeg te verkrijgen.Na deze bewerkingen is de gevel klaar om van nieuw voegwerk te worden voorzien. Wij kunnen verschillende voegen aanbrengen, waaronder een ambachtelijke knipvoeg, snijvoeg of platvol doorgestreken voeg.

Traditioneel uithakken voegen

Stofvrij uithakken voegen

Jurgen Pijpers - Interview Goirles BelangWilt u het voegwerk van uw gevel laten uithakken? Wij voeren dit graag stofvrij (!) voor u uit. Ook het zetten van een nieuwe voeg kunnen wij voor u uitvoeren.

Contact