Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Welkom! Mijn naam is Jurgen Pijpers. Ik vertel het liefst over mijzelf door te laten zien wat ik kan. Maar kan mij ook voorstellen dat u iets meer wilt weten. U heeft immers niet voor niets op de pagina “Over ons” geklikt.

Gevelrenovatie en Voegbedrijf Finishing Touch heb ik in 2001 opgericht. We zijn gevestigd in Goirle en werken veel in Brabant en België. Ik ben mijn loopbaan begonnen bij de firma Van Beurden in 1995. Hier heb ik zes jaar lang mooie gevelrenovatie- en restauratieprojecten uitgevoerd. Mijn passie voor ambachtelijk voegwerk zoals knipvoegen en snijvoegen is hier naar boven gekomen. In 2001 besloot ik ondernemer te worden om (nog) meer ruimte te creëren voor mijn passie voor ambachtelijk voegen. In de jaren daarna zijn de werkzaamheden uitgebreid en voeren wij met Voegersbedrijf Finishing Touch complete restauratie- en renovatieprojecten uit. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Zowel in nieuwbouw als restauratie van monumenten en andere oude panden.

Nooit te oud om te leren!

Inmiddels heb ik aardig wat jaren ervaring en vele meters voegwerk ‘op de teller’ staan. Dat neemt niet weg dat ik van mening ben dat je nooit te oud bent om te leren. Ik leer elke dag! Van projecten, van collega’s, van klanten en door regelmatig cursussen en masterclasses te volgen. Ik ben gecertificeerd restauratievoeger, heb veel kennis over het werken met oude materialen en volg ook cursussen die gerelateerd zijn aan het voegwerk, zoals bijvoorbeeld de certificering tot erkend scheurhersteller.

Maar wie zijn dan 'WIJ'?

Op deze pagina stel ik mijzelf voor, op de website leest u regelmatig “wij”. Wie zijn dat dan? Voegersbedrijf Finishing Touch werkt regelmatig aan grote en complexe projecten. Voor uw beeldvorming: van een ambachtelijke snijvoeg of knipvoeg kan ongeveer 3 – 4 m2 per dag gezet worden. Voor grotere projecten werk ik samen met een vaste groep collega’s. Stuk voor stuk ambachtslieden. Ook komt het voor dat er specifieke expertise nodig is. Ik weet veel, maar niet alles. En ik durf mijn meerdere te (h)erkennen als dat bijdraagt aan een nog beter resultaat.

Mijn klanten mogen echter altijd rekenen op het beste resultaat. Wij zetten geen “klussers” weg bij klanten. Ik ben zelf altijd aanwezig, blijf úw aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor het resultaat. Precies zoals u van een professioneel vakman mag verwachten.

Jurgen Pijpers - Interview Goirles BelangHeeft u een vraag over renovatie van uw gevel? Dan dan beslist even contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om tot de beste oplossing voor de gevel van uw huis of pand te komen. Een vrijblijvende offerte en indien gewenst een ‘proefstuk’ behoord tot de mogelijkheden!

Contact

Een selectie van onze projecten