Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Projectomschrijving

Voor deze authentieke pastorijwoning hebben wij een complete “make-over” uitgevoerd. Op de voorgevel is gevelreiniging toegepast, scheuren in de gevel zijn verankerd door het scheurherstel-systeem van  Thor helical in te brengen. Dit systeem voorkomt het verder doorscheuren van de gevel en draagt zorg voor het herverdelen van neerwaartse druk.

De rechterhelft van de voorgevel was verzakt, deze hebben wij opnieuw opgemetseld. De achtergevel verkeerde in zeer slechte staat. Wij hebben ervoor gekozen om deze gevel te kaleien  met hydraulische kaleikalk, waardoor deze weer een authentieke uitstalling krijgt. De dakpannen waren begroeid met mos en groene aanslag. Deze zijn gereinigd d.m.v. stoomcleaning, vervolgens zijn de dakpannen voorzien van een waterafstotende coating. 

Heeft dit project u enthousiast gemaakt? Wij komen graag in contact met u om de mogelijkheden voor úw pand te bespreken. Een vrijblijvende afspraak, offerte en indien gewenst een proefstuk behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Contact