Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

image

Vele zouden deze historische tuinmuur afbreken  en vervangen voor een nieuwe….. “eeuwige zonde” gelukkig zijn er nog mensen die het wel waarderen en deze muur een tweede leven willen geven. Door een klant in het centrum van Antwerpen werden wij gevraagd of we deze eeuwen oude tuinmuur konden restaureren. Met behoud van zijn authentieke charme en patinalaag   hebben we de oude muur  cosmetisch en constructief gerestaureerd. Door de oude voeg pneumatisch met een 4mm beiteltje te verwijderen beschadigingen we niks van de pureuse baksteen. Na het professioneel verwijderen van de bestaande voeg is de gevel gereinigd met warm water onder aangepaste druk.

image

Omdat er in de 18e.eeuw gemetseld werd met als bindmiddelen kalk is het belangrijk dat er tijdens een restauratie ook met kalk gewerkt wordt. De voeg is dus ook met een hydraulische kalkvoeg en afgewerkt met een borstelvoeg.

image

Heeft u ook zo’n oude  historische muur waarvan u eigenlijk niet weet of er nog wel iets van te maken is. Neem gerust  contact op voor een vrijblijvende offerte.

About Author

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.