Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Voegersbedrijf Finishing Touch is het voegersbedrijf in Tilburg, maar  ook buiten Tilburg is voegbedrijf Finishing Touch uw partner voor duurzaamgevelrenovatie. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat staat  voor kwaliteit en kwantiteit wij streven er na om de klant uiterst tevreden achter te laten. Dat doen wij door ieder verrichten werkzaamheden een “finishing touch” aan te geven.  Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!.

image

Voegersbedrijf in Tilburg verzorgd ook al uw gevelreiniging 
Elke gevel of steensoort heeft zijn eigen methode om gereinigd te worden. Aan de hand van een analyse  kunnen wij bepalen of uw gevel gereinigd dient te worden d.m.v. zandstralen, stoomcleaning, hogedruk reiniging of chemische reiniging.
Na het reinigen van uw muur adviseren we in sommige gevallen de gevel te beschermen d.m.v. hydrofoberen met een impregneermiddel tegen vocht doorslag of om te voorkomen dat alggroei en andere bevuiling uw gevel weer bevuild.
Voegersbedrijf in Tilburg is ook uw voegersbedrijf voor nieuwbouw projecten.
Als zakelijke klanten zoals bv, aannemersbedrijven, woningbouw corporaties, Vve  of andere terugkerende klanten zijn prijslijsten beschikbaar.
Kortom voegersbedrijf in Tilburg is een allround voegersbedrijf in Tilburg als kwaliteit en kwantiteit bij u hoog in het vaandel staat.

Neem contact op met voegersbedrijf in Tilburg via het contactformulier of door deze link te openen.