Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!
Verlenging Erkend Installateur Scheurherstel

Sterke merken en sterke bedrijven versterken elkaar. Dat is ook van toepassing op Thor Helical en Finishing Touch B.V. uit Goirle.

Finishing Touch is een toonaangevend bedrijf met meerdere disciplines, zoals gevelrenovatie, gevelrestauratie, gevelreiniging, nieuwbouwvoegwerk en ambachtelijk voegwerk. De versterking met Thor Helical is samenwerken in kwaliteit, waar Thor Helical onze mensen specifieke kennis bij brengt door middel van training en cursussen en kwalitatief goede producten en systemen aanbied, kunnen wij op de werkvloer bij onze opdrachtgevers kwaliteit bieden met onze diensten in geveltechniek, aldus Jurgen Pijpers.

Onlangs zijn de medewerkers van Finishing Touch op cursus geweest en hebben de herhalingscursus gevolgd, waardoor de medewerkers in kennis zijn door ontwikkeld en weer bij zijn met de nieuwste regelgeving en nieuwste producten en toepassingen van Thor Helical.

Scheuren in de muur herstellen

Een scheur in de muur kan vele oorzaken hebben. Naast het herstellen van de scheur in de muur is het achterhalen én oplossen van de oorzaak van groot belang. Wilt u een professioneel advies over het herstellen en voorkomen van scheurvorming in uw gevel? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

About Author

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.