Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

image

image

image

Van doorsnee jaren20 hoekwoning naar charmante gerestaureerde jaren20 hoekwoning.
Dat is wat we hier in baarle nassau bereikt hebben. “Aldus de buurtbewoners”
De woning had een grauw uiterlijk, hoog tijd om de gevels een “complete wall make over” te geven, dat vond deze eigenaar. Via Google is mijnheer bij ons terecht gekomen en heeft van de offerte een opdracht gemaakt.
In de voorgevel is het voegwerk pneumatisch verwijderd en gereinigd d.m.v. stoomcleaning. Boven de raamkozijn hebben we een latei weten te realiseren  d.m.v. Thor helical latei herstel systeem. En nog wat scheuren hersteld met scheurherstelsysteem van Thor helical.  De bestaande brievenbus in de gevel had geen functie meer, die is ingeboet met bijpassende stenen en vervolgens is de voorgevel op ambachtelijke wijze gevoegd d.m.v. een snijvoeg met als bindmiddelen hydraulische kalk.
image

De zijgevel is ook compleet gerestaureerd en gereinigd d.m.v. stoomcleaning.
Doordat deze woning de oorlog heeft mee gemaakt is de gevel waarschijnlijk ook slachtoffer geworden van granaat scherven dat was duidelijk zichtbaar aan de zijgevel. Deze verwondingen hebben we onzichtbaar hersteld met behulp van kleur restauratie mortel  en vervolgens de steen gepatineerd.
De gevel is afgewerkt met geborstelde voeg.

image

De schoorsteen heeft doorgaans het meest te verduren als we praten over weerinvloeden. Deze schoorteen heeft dus ook een schoorteen renovatie ondergaan. Vervolgens hebben we uigesloten dat er de komende 15jaar geen vocht doorslaat door de zijgevel en schoorsteen te hydrofoberen/impregneren.
De glazuurde waterslagen zijn compleet vervangen voor arduinen raamdorpels waardoor het een chique uiterlijk krijgt.

Wilt u ook een complete wall make over?
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

About Author

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.