Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

image

Kaleiwerk is een eeuwenoude schilder techniek die het mogelijk maakt oneffenheden in de gevel te verbloemen en de gevel te verfraaien. kaleien wordt vaak verward met cementeren, wat ook wel begrijpelijk is, maar het verschil tussen de twee technieken zijn onderandere, cementeren is o.b.v. cement en kalei is o.b.v kalk met als voordeel dat met kaleien krimpscheuren wegblijven. kaleikalk heeft damp open poriën in tegenstelling tot cement waardoor je de gevel afsluit met alle nadelige gevolgen van dien.
image
image

Bij een klant in tilburg hebben we de aanbouw gekaleid. Door de jaren is het nodige op een ondeskundige manier hersteld aan de gevel waardoor deze estetisch er niet fraai meer uit zag.
image

image

Tevens hebben we de nieuw gemetselde bloemenborder ook gekaleid. Er is nu samen een mooi historisch tintje ontstaan wat deze jaren 30 woning te goede komt.

Ben je ook benieuwd of er ook kalei bij uw gevel toegepast kan worden of wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen, aarzel niet om contact op te nemen.

About Author

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.