Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Gevelreiniging in Tilburg door de specialist

Zoekt u naar gevelreiniging in Tilburg, waarmee u op professionele wijze kunt zorgen voor een schone gevel? U bent bij Finishing Touch aan het juiste adres, wij maken gebruik van de beste technieken om uw gevel te reinigen.

Sandwashing in Tilburg

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van sandwashing, wat we ook wel kennen als zandstralen. Sandwashing in Tilburg is zeer effectief en efficiënt, vooral in combinatie met voegwerk renovatie of restauratie. We kunnen gebruik maken van olivine of calciumcarbonaat, iets waar onze specialisten u graag over adviseren. Bovendien stellen we de luchtdruk, het water of straalmiddel optimaal voor u in, zodat u kunt rekenen op krachtige gevelreiniging in Tilburg, dat leidt tot het resultaat dat u wenst. Wij adviseren u na het zandstralen gebruik te maken van hydrofoberen, zodat uw gevel voortaan beter beschermd is tegen de indringing van vocht en aanverwante problemen.

Professioneel hogedruk reinigen

Daarnaast kunnen we zorgen voor een professionele hogedruk reiniging in Tilburg, zowel met warm als koud water. Heeft u last van algen en mossen op de gevel, of is er sprake van andere oppervlakte bevuiling? Met de gevelreiniging in Tilburg zorgen we voor een krachtige aanpak. We voorkomen aantasting van de patinalaag en zorgen voor een aangepaste druk, zodat we de gevelreiniging in Tilburg zowel op een krachtige als een voor uw gevel veilige wijze voor u kunnen uitvoeren.

image

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van gevelreiniging in Tilburg in uw situatie, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact met ons op, we maken graag een prijsopgave of kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden in uw specifieke situatie.