Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Graffiti verwijderen of damwand reinigen regio Hilvarenbeek.

Heeft u de laatste tijd regelmatig te maken met vervuiling van de gevel met bijvoorbeeld graffiti, of wilt u de vervuiling op uw gevel in Hilvarenbeek een keer grondig aan laten pakken? Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Gevelreiniging in Hilvarenbeek

We hanteren verschillende methoden voor gevelreiniging in Hilvarenbeek, die we afstemmen op het type vervuiling waar u mee te maken heeft. Is er bijvoorbeeld sprake van graffiti op de gevel, van baksteen of een ander materiaal? We kunnen u hier uitstekend mee van dienst zijn en kunnen bovendien na de reiniging direct een anti-graffiti coating aanbrengen. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om in de toekomst vrij te blijven van graffiti en ervoor te zorgen dat de gevelreiniging in Hilvarenbeek minder voeten in de spreekwoordelijke aarde heeft.

Zandstralen

Daarnaast kunnen we u binnen onze gevelreiniging in Hilvarenbeek bijvoorbeeld van dienst zijn met zandstralen, dat we ook wel aanbieden als sandwashing. Het is een zeer effectieve methode, onder andere goed geschikt in combinatie met voegwerk renovatie of restauratie. Uiteraard stemmen we de luchtdruk, het water en/of straalmiddel af op de vervuiling en het type gevel dat u heeft, om voor een maximaal en veilig resultaat te zorgen. Onze straalunit is voorzien van een Torbo nat straalsysteem, waarmee we kunnen zorgen voor een mooi resultaat gevelreiniging in Hilvarenbeek.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn bij calamiteiten of met zandstralen in Hilvarenbeek, of wilt u meer weten over de andere methoden van gevelreiniging die we voor u kunnen toepassen? Neem vrijblijvend contacthttp://www.finishingvoegwerken.nl/contact op voor een offerte op maat, of meer informatie over de materialen en gereedschappen die we gebruiken om uw gevel te ontdoen van diverse vervuilingen.