Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

op basis van stoomcleaning of chemische gevelreiniging

Heeft u last van een vervuilde gevel in Goirle en wilt u daar op professionele wijze iets aan laten doen? Wij kunnen u van
dienst zijn met krachtige gevelreiniging, op basis van een aantal verschillende technieken. We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor stoomcleaning of chemische gevelreiniging in Goirle, afhankelijk van de vervuiling waar u mee te maken heeft.

Stoomcleaning in Goirle

Woont of werkt u in een monumentaal pand en zoekt u naar een geschikte manier van gevelreiniging in Goirle? We kunnen u uitstekend van dienst zijn met stoomcleaning. We voorkomen een aantasting van de patinalaag, waardoor u hier zonder problemen gebruik van kunt maken. Bovendien werken we onder aangepaste druk, die onze specialist ter plaatse voor u bepaalt. Dit betekent dat u kunt rekenen op krachtige gevelreiniging in Goirle, zonder dat het risico loopt dat materialen verloren gaan of beschadigd raken.

Chemische gevelreiniging

Daarnaast kunt u gebruik maken van chemische gevelreiniging in Goirle, mits de omgeving dit toelaat. Het is bijvoorbeeld van belang dat er geen beplanting aanwezig is, aangezien deze aangetast kan raken door de materialen waar we mee werken. Het resultaat van chemische gevelreiniging in Goirle is over het algemeen redelijk tot goed, wij kunnen dit vooraf voor u inschatten op basis van de vervuiling van de gevel waar u mee te maken heeft.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met onze gevelreiniging in Goirle, of wilt u meer weten over de overige technieken die we hanteren? We vertellen u er graag meer over, of kunnen u vrijblijvend een offerte uitbrengen voor de gevelreiniging in uw specifieke situatie.