Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Krachtige gevelreiniging in Eindhoven met diverse methoden

Finishing Touch kan u van dienst zijn met krachtige gevelreiniging in Eindhoven, op basis van diverse methoden. We werken met chemische gevelreiniging en kunnen u van dienst zijn bij calamiteiten, maar werken bijvoorbeeld ook met stoomcleaning, hogedruk reiniging en sandwashing of zandstralen.

Chemische gevelreiniging in Eindhoven.

Wilt u gebruik maken van gevelreiniging in Eindhoven en is er geen beplanting in de omgeving aanwezig? Dan is het in bepaalde gevallen verstandig om gebruik te maken van chemische reiniging. We maken hiervoor gebruik van krachtige middelen, die ervoor zorgen dat we zelfs hardnekkige vervuiling voor u kunnen verwijderen. Houd er rekening mee dat het resultaat van chemische gevelreiniging in Eindhoven over het algemeen redelijk tot goed is. We kunnen u ter plaatse adviseren over andere methoden van reiniging, door de vervuiling te inspecteren en op basis daarvoor voor een van onze methoden te kiezen.

Gevelreiniging bij calamiteiten

Daarnaast kunt u bij ons rekenen op gevelreiniging bij calamiteiten, bijvoorbeeld op het moment dat u te maken heeft gekregen met vervuiling in de vorm van graffiti. Hebben vandalen graffiti op uw gevel gespoten en wilt u daar zo snel mogelijk vanaf? Wij komen graag bij u langs en zorgen voor de gevelreiniging in Eindhoven, zodat u de oorspronkelijke uitstraling van de gevel kunt laten herstellen. Bovendien zijn we u graag van dienst met een anti-graffiti coating, die het makkelijker maakt om de gevel  te ontdoen van de graffiti en andere vormen van oppervlakte vervuiling.

Wilt u gebruik maken van onze gevelreiniging in Eindhoven, of bent u benieuwd naar de voorwaarden en andere methoden waarmee we u van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over of kunnen direct een offerte op maat aanbieden zodat u weet waar u aan toe bent.