Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Grondige gevelreiniging in Den Bosch
Zoekt u naar een specialist in gevelreiniging in ’s Hertogenbosch? Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met zandstralen of sandwashing, hogedruk reiniging met warm of koud water en bij calamiteiten met bijvoorbeeld graffiti.

image

Hogedruk reiniging

Bovendien blinken we uit in stoomcleaning en chemische gevelreiniging, waardoor we uw specialist in Den Bosch zijn.
Stoomcleaning in ’s Hertogenbosch
Maakt u gebruik van een monumentaal pand in ’s Hertogenbosch, of heeft u het idee dat er sprake is van een zwakke structuur van de gevel? We kunnen dit uitstekend voor u beoordelen, om u vervolgens bijvoorbeeld van dienst te zijn met stoomcleaning. Dit voorkomt aantasting van de patinalaag van de gevel. We werken met een aangepaste druk, waarmee we zorgen voor een grondige reiniging, zonder beschadigingen te veroorzaken. Op die manier kan stoomcleaning een goede optie vormen, voor de gevelreiniging in Den Bosch waar u gebruik van wenst te maken.
Chemische gevelreiniging
Daarnaast kunnen we u bijvoorbeeld van dienst zijn met chemische gevelreiniging. Het is van groot belang dat er geen beplanting aanwezig is in de omgeving van uw gevel, op het moment dat we kiezen voor dit type gevelreiniging in ’s Hertogenbosch. Uiteraard kunnen onze specialisten dit goed voor u beoordelen, om op basis daarvan aan te geven welke methode van gevelreiniging in uw geval het best geschikt is. We kunnen vervolgens direct zorgen voor de chemische gevelreiniging in Den Bosch, of gebruik maken van een van de andere methoden waarmee we werken.
Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van gevelreiniging in ’s Hertogenbosch, of wilt u meer weten over de voorwaarden die gelden voor de diverse methoden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze werkwijze. Desgewenst brengen we u graag een offerte op maat uit, zodat u direct een goed beeld heeft van de kosten van gevelreiniging in uw situatie.