Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Diverse vormen van gevelreiniging in Breda

Zoekt u naar een specialist in gevelreiniging in Breda? U bent bij Finishing Touch aan het juiste adres. Bovendien kunnen we direct zorgen voor een renovatie of restauratie van het voegwerk, waardoor uw gevel er weer als nieuw uit komt te zien.

Hogedruk reiniging in Breda

U kunt onder andere gebruik maken van hogedruk reiniging in Breda, waarvoor we gebruik kunnen maken van warm of koud water. Heeft u last van oppervlakte bevuiling, of zijn het algen en mos die er met hun aangroei voor zorgen dat de kwaliteit van de gevel snel achteruit loopt? Hogedruk reiniging met warm water in Breda vormt dan een uitstekende oplossing, waarmee we de kwaliteit van de gevel kunnen herstellen. Bovendien voorkomen we hiermee een aantasting van de patinalaag en zorgen we ervoor dat we de druk van de reiniger aanpassen aan uw specifieke situatie. U kunt rekenen op een maximaal resultaat, zonder beschadiging van de aanwezige materialen.

Vakkundige stoomcleaning

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze vakkundige stoomcleaning. Deze vorm van gevelreiniging in Breda is onder andere goed geschikt voor monumentale panden. U voorkomt aantasting van de patinalaag, vooral omdat we werken onder aangepaste druk, op basis van de specifieke situatie. Aan de andere kant kunt u met stoomcleaning in Breda rekenen op een vakkundige reiniging van de gevel, zodat ook uw monumentale pand weer een mooie strakke gevel krijgt. Uiteraard kunnen we u daarnaast van dienst zijn met enkele andere vormen van gevelreiniging in Breda, we beoordelen graag uw situatie om de juiste methode te kiezen.

Bent u benieuwd naar de voorwaarden voor grondige gevelreiniging in Breda, of wenst u een offerte op maat te ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, ook op het moment dat u meer wilt weten over een van de methoden die we kunnen hanteren.