Complete gevelrenovatie vanaf € 40 per m2 of Collectiviteitskorting tot 25%. Lees de voorwaarden hier!

Effectieve gevelreiniging in Baarle – Nassau

Heeft u in Baarle – Nassau te maken met een vervuilde gevel, waar u nu eindelijk een keer wat aan wilt doen? Is er sprake van een calamiteit in de vorm van graffiti op de gevel? Wij zorgen voor uw gevelreiniging in Baarle – Nassau, zodat de gevel er weer als nieuw uit komt te zien.

Sandwashing in Baarle – Nassau

Binnen de gevelreiniging in Baarle – Nassau kunnen we u onder andere van dienst zijn met sandwashing of zandstralen. Dit is een zeer effectieve methode. We kunnen ook direct zorgen voor een renovatie of restauratie van het voegwerk. We passen de luchtdruk, het water of het straalmiddel aan de situatie aan en kunnen u na afloop van dienst zijn met het hydrofoberen van de gevel. Op die manier kunt u vocht en vuil beter weren. We maken voor het zandstralen in Baarle – Nassau gebruik van een straalunit met een Torbo nat straalsysteem.

Hogedruk reinigen met warm of koud water

Daarnaast kunnen we u bijvoorbeeld van dienst zijn met hogedruk reinigen in Baarle – Nassau, met warm of koud water. Heeft u bijvoorbeeld veel last van algen of mossen die op de gevel groeien? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van hogedruk reiniging met warm water. We zorgen er met de aangepaste druk voor dat er geen aantasting van de patinalaag plaats zal vinden. Op die manier leidt de gevelreiniging in Baarle – Nassau tot een uitstekend resultaat, zodat uw gevel er weer als nieuw uit zal zien.

Bent u benieuwd naar de kosten van gevelreiniging in Baarle – Nassau, of wilt u meer weten over de andere methoden waarmee we u van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of voor een offerte op maat in uw specifieke situatie.